Hoppa över logotypen.

Softwolves – Peter Krefting

Upphovsrättsskyddat © 1995–2024 Peter Krefting
Vävserver tillhandahållen av Nordhost.
Galenskap tillhandahållen av Peter Krefting.

[Mig]

Det här är Peter Kreftings (f. Karlsson) egen vävplats. Jag är en svensk , som kommer från Ullersäter i Lindesbergs kommun, Örebro län, som arbetar i Norges huvudstad Oslo sedan början av januari 2000 (vilket innebär att jag nu har bott längre i Norge än jag gjorde i Sverige). På dessa sidor har jag samlat saker jag tycker är intressanta, huvudsakligen för mitt eget höga nöjes skull, men om du mot förmodan skulle dela något av mina intressen är du välkommen att ta en titt!

Navigeringslisten nedan ger en snabb översikt över de olika avdelningar som finns; den beskrivande texten tillhandahåller samma länkar. Går du vilse har jag en sidöversikt.

Hoppa över navigeringspanel.

Innehåll

EN = English NO = norsk SV = svenska

Sidöversikt

Länkar

Mer om mig

Undrar du vad det är för en kuf som satt ihop den här vävplatsen? Det går att råda bot på, jag har satt samman en sida med information om mig. Jag har en blogg som innehåller diverse tekniksnack:

Nu för tiden hänger jag en del på sociala medier, som alla andra. Jag går att hitta både på Mastodon på Vivaldi Social och på Facebook. Någon gång om året dyker det upp en bild från mig på Instagram, men håll inte andan. Här är det senaste jag skrivit på Mastodon:

Dessa sidor är skrivna för att följa standarderna för vävsidor, om du har en vävläsare som inte hanterar dessa korrekt kanske du kan råka på problem. Jag testar regelbundet sidorna i Vivaldi och Lynx.

Amerikansk fribrottning

Jag gillar amerikansk fribrottning, och jag underhåller American Wrestling Trivia med resultat från amerikansk fribrottning. Om du är intresserad av fribrottning är denna vävplats definitivt värd att ta en titt på! Jag har resultat från storgalor från World Wrestling Entertainment (WWE), All Elite Wrestling (AEW), World Championship Wrestling (WCW) samt Extreme Championship Wrestling (ECW) från så långt tillbaka som 1985.

Datorer

Jag är även programmerare, och en del av den programvara jag skrivit har jag gjort tillgänglig för hämtning här. En del finns också att hitta på GitHub. Några av mina andra skapelser innefattar mina vävspel, vilka är tillgängliga direkt från väven för ditt nöje.

[Commodore]

Den första dator jag ägde själv var en Commodore 64, vilken jag fortfarande äger. En del av min vävplats är ägnad åt Commodores åttabitarsdatorer, och bland de saker som finns tillgängliga där är en vävversion av mitt gamla PD-bibliotek, några inlästa versioner av gamla tuffa annonser för Commodoremaskiner, vävplatsen för den nu nedlagda svenska ideella Commodoretidningen Åtta Bitar, för vilken jag skrev några artiklar, något jag fortsatt göra för andra tidningar, såsom Go64.

Jag var aktiv inom FidoNet mellan 1994 och början av 2000-talet. För den svenska Fidonetpubliken har jag en sida ägnad det årliga svenska Fidonetkonventet SupCon. Fram till 2000 postade jag FAQ-dokument i flera Fidonetmöten.

Annat

På väven kan man ju hitta information om precis vad som helst, döm då om min förvåning när jag upptäckte att det inte fanns någon vävsida som handlade om det gamla fina samlarkortspelet SuperTrumf från mitten av 1980-talet. Nåja, det problemet var ju lätt att avhjälpa, och du kan själv skåda resultatet.

Jag har fler osorterade sidor tillgängliga, plus några sidor som inte längre underhålls.

Mer om Softwolves

”Softwolves, vad tusan är det?” kanske du frågar dig. Tja, huvudsakligen är det namnet jag använder när jag skriver program, men när jag valde att registrera en egen domän, så tyckte jag att det vore ett kul domännamn, så det är varför min vävplats numera går under namnet Softwolves. Namnet kommer från min Commodore 64-tid, då jag tyckte jag skulle ha ett tufft alias och ett gruppnamn att skriva mina program under, precis som alla coola hackare/knäckare hade. Softwolves var det bästa jag kunde komma på (och, tro mig, om du kände till några av de andra jag hittade på, så skulle du hålla med mig...) Men, det betyder inte något speciellt... :-)

Det finstilta

Upphovsrätten för dessa sidor ligger hos Peter Krefting. De små flaggorna ritades av Anders Carlsson. ”Banner”-logotypen som används på några av undersidorna skapades med The Banner Creator och redigerades sedan något av mig. Vargen kommer från Corel Draw-clipartcd. Länkknapparna antas vara fria för länkändamål.

Uttalande om personlig integritet och upphovsrätt.

Denna sida har kontrollerats i enlighet med HTML 4.01-specifikationen. $Date: 2024-03-18 21:27:41 $ | peter@softwolves.pp.se