Hoppa över logotypen.

Välkommen till Softwolves Software!

Upphovsrättsskyddat © 1996–2024 Peter Krefting, såvida inte annat anges.
”Softwolves Software” är ett varumärke hos Peter Krefting.
DOS, OS/2, Linux, Win3, Win95

Välkommen till Softwolves Softwares vävplats. Softwolves Software är inte ett kommersiellt företag, det är Peter Kreftings hobbyprojekt. På dessa sidor hittar du programvara som skrivits, anpassats och översatts av Peter Krefting, under namnet Softwolves Software. Huvuddelen av programvaran släpps under GNU General Public License.

Hoppa över navigeringspanel.

Innehåll

EN = English SV = svenska

Sidöversikt

Innehåll

Programvara tillgänglig från oss
Innehåller, bland andra, Turquoise SuperStat, ett statistikprogram för Fidonet och Usenet, och Announcer, en automatiserad Fidonetmeddelandepostare.
Översättningar gjorda av oss
Softwolves Software översätter även fri programvara och freeware, från engelska eller tyska till svenska. Dessa program har översatts under namnet Softwolves Software:
Anpassningar gjorda av oss
Softwolves Software har anpassat (portat) Fidonettossern CrashMail till OS/2 så att alla som använder det överlägsna kommunikations-OSet kan använda denna superba svensktillverkade tosser.
Filarkivet
Direktåtkomst till listan över nedladdningsbara filer.
De flesta filer på denna vävplats är komprimerade med RAR. Om du inte har denna utmärkta arkiveringsprogramvara, kan du hämta det från Definite Solutions, den svenska supportvävplatsen för RAR.
Denna sida har kontrollerats i enlighet med HTML 4.01-specifikationen. $Date: 2024-01-01 10:49:08 $ | softwolves@softwolves.pp.se