Softwolves vävspel

Välkommen till Peter Kreftings vävspelssida! Denna sida listar de vävspel jag har utvecklat (bara tre än så länge), såväl som länkar till andra intressanta spel jag har hittat.

Isberg

Ditt skrov är hårt sargat, och du har inga vapen värda att nämna. Medan du långsamt strävar genom förrädiska isbergsfyllda vatten och försöker nå en hamn, upptäcker du att du är förföljd av en fiendebåt. Hur konstigt det än må låta så kan den se dig, men inte isbergen, så din möjlighet är att locka den att ramma ett av dem.

Spela isberg!

Systemkrav: Detta spel bör fungera i alla vävläsare med stöd för formulär och tabeller. Det har testats och har funnits fungera med Opera, Lynx, Netscape Navigator, NCSA Mosaic och IBrowse.

Rymdgruvorna

Du är den nyutnämnda direktören för gruvkolonin på planeten Astron. Du är den som tar alla beslut om handel med malm med det Intergalaktiska Handelssällskapet, samt om inköp av provisioner och gruvor.

Spela Rymdgruvorna!

Detta program är fortfarande i betastadiet. Jag planerar att införa någon sorts grafik i spelet i framtiden. (Men med den takt jag har arbetat på det hittills, kommer det troligen dröja till 2020 eller något sånt...)

Systemkrav: Detta spel bör fungera i alla vävläsare med stöd för formulär. Det har testats och har funnits fungera med Opera, Lynx, Links, w3m och Netscape Navigator,

Luffarschack (tic-tac-toe)

Spela luffarschack (tic-tac-toe)!

Systemkrav: Detta spel fungerar i vävläsare som stöder tabeller. För grafiska vävläsare behövs stöd för PNG-bilder.

Denna sida har kontrollerats i enlighet med HTML 4.01-specifikationen $Date: 2018-08-05 15:35:10 $ | peter@softwolves.pp.se

Bilden på den bitvis rörliga individen © Copyright Camilla Eriksson. Använd med tillstånd.
Isberg © 1998-2000 Peter Krefting. Ursprungligen från boken Rymdspel © 1982 Usborne Publishing, Ltd., © 1983 Brombergs Bokförlag AB.
Rymdgruvorna © 1998-2000 Peter Krefting. Ursprungligen från boken Stridsspel © 1982 Usborne Publishing, Ltd., © 1983 Brombergs Bokförlag AB.