American Wrestling Trivia

Svenska English

Ofta ställda frågor

Läs detta innan du sänder e-post till mig. Jag kommer inte att besvara brev som ställer någon av dessa frågor.

Varför inte TNA och andra fribrottningsorganisationer?
Inga av deras program verkar nå landet jag bor i, därför har jag ingen information att dela med mig av. ECW-avdelningen kom in genom hjälp från bidragslämnare, kanske du vill hjälpa mig med en annan?
Varför finns det inga bilder?
Denna vävplats huvudmål är att presentera matchresultat, och därför behöver jag inga bilder. Om du vill ha bilder finns det massor med vävplatser som har sådana.
Varför är inte alltid sidorna aktuella?
Även om jag har tillgång till WWE Network här i Norge så går storgalorna vanligtvis på söndagkvällar klockan 20:00 New York-tid, vilket motsvara måndag morgon klockan 02:00 här borta. Med två barn och ett heltidsjobb betyder det att det är lite svårt att se dem direkt (men det har hänt). Jag är därför tacksam för din hjälp med att hålla platsen aktuell!
Säljer du videoband eller andra prylar?
Nej, det gör jag inte. Jag säljer inga prylar. Jag har inga kontakter med någon av fribrottningsförbunden. Sök med Google efter platser som säljer saker, och sluta fråga mig efter information var det finns...
Vad är brottaren XXXs adress?
Jag vet inte! Jag har inga kontakter inom något av fribrottningsförbunden, och jag har ingen "bakom kulisserna"-information, eller adresser till några av brottarna. Och, för den delen, jag bor inte ens på den kontinent där de flesta av matcherna äger rum...
Index för AWT

$Date: 2014-09-06 19:19:14 $ | peter@softwolves.pp.se