Softwolves Software

Announcer

från Softwolves Software
Ladda hem nu | Källkod

Vad är Announcer?

Announcer är ett program för att möjliggöra automatisk postning av Fidonet-meddelande till meddelandebaser av typerna Squish, JAM, Hudson, *.MSG eller EzyCOM, eller till vanliga PKT-filer.

Bakrund

Det här programmet skrev jag ursprungligen för en lokal BBS, där jag "tävlade" med ett par kompisar om vem som hade skrivit flest inlägg, och eftersom jag inte gillar att ligga uppkopplad, så tog jag hem posten och läste offline. Problemet var då att jag inte kunde kolla på statistiken när jag var offline, och att jag jämt glömde att titta när jag var uppkopplad.

Så, jag skrev ihop det här programmet, till en början väldigt begränsat, men allteftersom betatestarna och jag själv kom på nya idéer växte programmet fram till vad det nu är. Det kan nu mer än bara posta topplistor, det kan posta välkomstmeddelanden till nya användare, mötesregler i echomailmöten, automatiska påminnelsebrev, och mycket mer. Endast fantasin sätter gränsen (nåja, så länge det är inom programmets användningsområde. Styra mikrovågsugnen kan det inte).

Status

Detta program är släppt under GNU Public License. För mer information, se filen COPYING som bifogas arkivet.

Hämta det!

Du kan ladda hem den senaste versionen (1.2) av Announcer här. Filen är 403138 byte, och är ett RAR-komprimerat arkiv. Denna version släpptes 1998-03-08.

En rekonstruerad versionshistorik i Git finns på GitHub.


Beta/gamma-versioner

Det finns för tillfället inga beta- eller gammaversioner tillgängliga. När de finns tillgängliga kan de laddas hem härifrån.


Announcerrubrikbilden skapades med The Banner Generator

Åter till programvarulistan


Peter Krefting / $Date: 2017-10-18 21:55:01 $ / softwolves@softwolves.pp.se