Inbjudan 1999

======================== Informationsmöte för region 20 ========================
  Från: Stefan Krantz           2:206/224.100  23 Jun 1999 22:40:38
  Till: All                        23 Jun 1999 23:11:38
  Ämne: SupCon - inbjudan                           
================================================================================
CC: R20_SUPCON, R20_INTRESSE, R20_FIDONET, R20_INFO2

Nu börjar det snart dra ihop sig till årets upplaga av SupCon, de flesta vet väl vid det här laget vad det är. På uppdrag av förra årets vinnande lags lagledare, David Henningsson är det här väl iaf nån semiofficiell inbjudan.

För de som mot förmodan inte vet är SupCon alltså en tillställning som anordnas varje år i jönsköping, närmare bestämt vid vätterns strand, där eliten av sveriges fidonet träffas sista helgen i juli, vareviga år. I år drar det igång fredagskvällen den 23 juli, och väntas hålla på tills de flesta däckat på lördagsnatten. Hemfärd brukar sedan ske under söndagen.

Vad händer egenligen på SupCon då? SupCon är egentligen mer eller mindre (brukar dock bli mindre) som en vanlig fest, man träffas, pratar med folk som man tidigare bara pratat med i fidonet (eller i vissa fall - träffar såna som man umgåtts med många gånger förr :) löser teckenuppsättningsproblem, grillar CD-skivor, spelar TP, dricker, badar hattar, dricker lite till, skäller på vädergudarna, tävlar i löjliga lekar och förlöjligar sig själv på bästa nördvis, dricker yttligare lite grann och slutligen har förbannat trevligt.

Det vinnande lager arrangerar årets tävlingar, för ideer och tips rekommenderas det kontakt med antingen Zac Jansson (2:206/145.4242) eller David Henningsson (2:200/486.?). Alternativt dyk upp i R20_SUPCON och kom med förslag.

Av någon underlig anledning brukar det vara väldigt svårt att hitta ut till Sannabadet, där SupCon äger rum. Delvis förklaras detta väl av att inte ens många jönsköpingsbor vet vad det hela ligger, och att de fidioter som varit där tidigare oftast har glömt bort hur man skulle ta sig dit. Jag kör med i princip samma vägbeskrivning som jag lurade Martin Månsson bort till fördärvet under förra året, och hoppas att nån stackare lyckas komma rätt med den.

Det hela blir mycket enklare om du börjar bege dig mot Jönsköping. När du väl kommit dit försöker du förtvivlat leta reda på något som heter Elmia och bege sig ditåt, det är en bit öster om jönsköping Centrum. Enklast är nog att ta motorvägen (som jag naturligtvis inte kommer ihåg vilket nummer den har) och svänga av vid elmia, ta och kör Elmia, och ta höger i rondellen vid Elmia Centret och tar den andra avtagsvägen till vänster. Tredje avtagsvägen är reserverad för vår f.d. RC och bör inte användas av okunnigt folk. Dessutom går det bra bussar från jönsköping centrum nästan ända fram till Elmia, det är ett enkelt sätt att hitta dit. Skulle alltförstora problem uppstå kan folk alltid försöka nå mig på SupCon-jouren: 070-####### så skall det förmodligen lösa sig ändå på nåt vis.

Dyk upp på fredagseftermiddagen / kvällen för att vara med på den ena av våra två invigningstraditioner, TP (Ta med om du har något spel!) (den andra är naturligtvis badandet av Jepson).

Väl mött på Sannabadet,
Stefan Krantz

--- MyPoint 1.21a
 * Origin: My heart got hijacked by you (2:206/224.100)
$Date: 2003/05/01 20:33:14 $ | peter@softwolves.pp.se

Återgå till SupCon 1999 eller min ingångssida