Hemma hos Peter och Thea

Välkommen hem till Peter och Thea!

I mars 2006 köpte jag en lägenhet på Vålerenga i Oslo tillsammans med min flickvän. Det var en trevlig två rum och kök med ett stort vardagsrum och ett stort kök. Den låg på Sveriges gate, vilket är ganska kul med tanke på att jag är svensk. Och, nej, jag köpte den inte på grund av adressen.

Bilderna nedan är huvudsakligen från slutet av 2006.

Köket

[Köket]

Ovan syns själva köksdelen, nedan ser vi matbordet.

[Köket]

Sovrummet

[Sovrummet]

Okej, man ser inte så mycket av själva sovrummet, men det här är i alla fall sängen jag sover i…

Vardagsrummet

[Vardagsrummet]

I vårt stora vardagsrum har vi en soffgrupp och tv, och så vidare. Till vänster syns cd- och dvd-samlingen. Nedan syns delar av soffgruppen man sitter i när man ser på tv.

[Vardagsrummet]

Nedan syns det tredje hörnet av vårt i stort sett triangelformade vardagsrum, vid bokhyllan. Ovanpå bokhyllan skymtar brädspelssamlingen.

[Vardagsrummet]

Badrum

[Badrum]

Vårt badrum är inte stort, men det är i alla fall alldeles nyombyggt, vi flyttade in till helt nytt badrum.

Kontoret

[Kontor]

Mellan hallen och vardagsrummet finns en korridor som vi använder som kontor. Det räknas inte in som rum eftersom det saknar fönster, men det är egentligen helt perfekt för ett datorrum. Ovan är en bild från när vi just målat om och satt in möbler, numera är det inte fullt lika tomt.

Denna sida har kontrollerats i enlighet med HTML 4.01-specifikationen. $Date: 2009-09-20 21:49:16 $ | peter@softwolves.pp.se

Se även mina andra ”hemma-hos”-bilder.