Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Slutet

Publicerad: Tisdag 2013-12-31.

Okej, eftersom mina senaste försök att återuppliva bloggen har misslyckats totalt så kommer det här bli det sista inlägget, åtminstone under en överskådlig framtid. Tack till alla som någonsin brytt sig om att läsa, och jag ser fram emot att se er i andra hörn av Internet, såsom Vivaldi, Facebook eller Google plus. Hej då!

Kategorier: Internet, livet, länkar. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2013-12-31 14.44.44 CET
  • Namn: Roland Casselbrant
  • Vävplats: http://casselbrant.com
  • Sänt från: *********.ang.sth.bostream.se

Hoppas dock att sidan ligger kvar. Det här var min starkaste inspiration när jag startade min egen hemsida och utveckligen drev dem båda till mer bloggliknande bestar men jag tror på att inte döda dem. Får de leva så blir de också bra vittnen på våra förändrade online-liv.

Ha ett fantastiskk 2014.

  • Datum: 2013-12-31 18.30.39 CET
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: *****.215.89.29.getinternet.no

Jodå, den ska få ligga kvar.

  • Datum: 2014-01-05 21.16.13 CET
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: 82.99.33.***

Hasta la vista, baby!

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se