Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Mobilslalom

Publicerad: Torsdag 2013-11-21.

Jaha, dags för ett nytt SIM-kort i mobilen igen. Det här telefonnumret har varit igenom ett par mobiloperatörer sedan jag fick det som en del av Operas företagsnummer: VenteloChessTelioNetComOneCallTele2OneCall igen (jag undrar om jag inte har glömt någon operatör i listan, tycker den verkar lite kort).

Alltid på jakt efter det bästa erbjudandet, just nu är det OneCalls Familiepakka som gäller. Visserligen långt mer inkluderad taltid och textmeddelanden än jag någonsin använder, och till skillnad från Tele2 så ingår inte samtalstrafik i Sverige i potten, men det blir nog ändå någon krona billigare i månaden.

Kategorier: livet. Dela: Facebook, Google+, e-post

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se