Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Everybody else has stopped doing it, so why haven’t I?

Publisert: Mandag 2013-09-23.

Ti år og et tusen trehundrefemtiåtte artikler senere så lever bloggen fortsatt. Det er fortsatt samme hjemmehackede skript som holder systemet sammen, selv om det har blitt revidert mange ganger siden da. Det er fortsatt samme webdesign, som muligens var kul og spennende i 2003, men som nå begynner å føles litt utdatert. Jeg skriver ikke like mye og langt som før, spesielt etter at jeg har fått andre kanaler å skrive av meg i. Men bloggen fins her, fortsatt. Hurra for den!

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2013-09-29 09.47.53 CEST
  • Namn: Storerbror
  • Sänt från: 62.109.59.***

Vad hände med "för fem år sedan"?

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se