Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Hel-O-mvending

Publisert: Torsdag 2013-07-11.

Det ser ut som at Opera lytter på brukerne sine tross alt:

[A]fter listening to your feedback, the first thing we have done is to make sure to prioritize the work on native bookmarking functionality.
[…]
[W]e understand that removing bookmarks entirely for the people who actively use them is a big change, so we are going to build bookmarking functionality as a priority.

Så bra, da håper jeg at flere av funksjonene jeg bruker kommer tilbake, slik at jeg ikke må bytte nettleser…

Denne artikkelen er referert i: Couldn’t resist.

Kategorier: pekere, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se