Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Förgiftade äpplen

Publisert: Fredag 2013-05-10. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Vad är det med mig och Apple-maskinvara egentligen? Det här är min andra bärbara Mac, och den andra jag lämnar in på service. Förra gången var det ett trasigt moderkort som gjorde att skärmbelysningen inte fungerade som den skulle. Den här gången är jag övertygad om att det är ett programvarufel, datorn vägrar starta från viloläget i OS X, men Apples supportavdelning (ja, jag ringde dem!) ville jag skulle lämna in datorn i alla fall.

Kategorier: duppedingser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se