Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Lang vinters ferd mot vår

Publisert: Mandag 2013-04-08.

Det føles som at vinteren har vært lang denne gangen, men nå viser den tegn på å være nær slutten. Det er forsåvidt fortsatt under null på nettene og fortsatt isbane utenfor ytterdøren hver morgen, men nå er hoveddelen av veien til det nye jobbet mitt is- og snøfri, så nå er det ikke lenge til jeg kan bytte til sommerdekk på sykkelen igjen. Det er en mye bedre indikasjon på at våren er på vei enn sommertiden som vi byttet til for en uke siden.

Denne artikkelen er referert i: Et skritt forover, to skritt tilbake.

Kategorier: livet, vær. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se