Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Lång vinters färd mot vår

Publicerad: Måndag 2013-04-08.

Det känns som att vintern varit lång den här gången, men nu visar den tecken på att närma sig sitt slut. Det är visserligen fortfarande minusgrader på nätterna och fortfarande isbana utanför ytterdörren varje morgon, men nu är det mesta av vägen till nya jobbet is- och snöfri, så nu kan jag snart byta till sommardäck på cykeln igen. Det är en betydligt bättre indikation på att vi går våren till mötes än sommartiden vi bytte till för en vecka sedan.

Detta inlägg refereras i: Ett steg fram, två steg tillbaka.

Kategorier: livet, väder. Dela: Facebook, Google+, e-post

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se