Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Første

Publisert: Fredag 2013-03-01.

I dag har jeg hatt min første arbeidsdag på Bridge Technologies, et selskap som lager systemer for overvåking av digital-tv-kringkasting. Jeg vet ikke helt hvordan alt henger sammen ennå, uten har brukt dagen til å fikse skrivebordet og den nye jobbedatamaskinen min. Slik kan ta litt tid, spesielt når man prøver å installere Linux på en datamaskin med et toppmoderne skjermkort, slik er sjeldent helt smertefritt.

Det føles som en ganske så passe start på arbeidsuken, det å begynne på fredag. Nå har jeg fri over helgen og så begynner jeg igjen på mandag. Det skal bli hyggelig.

Denne artikkelen er referert i: Lincoln Unchained.

Kategorier: jobb. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se