Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Siste

Publisert: Torsdag 2013-02-28.

I dag er siste dagen uten jobb, for denne gang. Etter å ha takket ja til en sluttpakke fra Opera før jul så skal jeg i morgen begynne på min nye arbeidsplass. Det kommer til å bli spennende, jeg har ikke fått det helt klart for meg hva det egentlig er jeg skal gjøre, mer enn at det er programmering i C og C++ under Linux, hvilket er akkurat det jeg liker å jobbe med. Jeg er nok sånn passe nervøs, men jeg håper at jeg får sove godt i natt.

Jo, og gratulerer på 70-årsdagen, pappa!

Kategorier: jobb, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Dato: 2013-02-28 20.17.24 CET
  • Navn: Jorunn
  • Vevsted: http://andedam.org
  • Sendt fra: 10.82.240.*** via ***************.cisco.com

Så bra med ny jobb, gratulere! Men hvor, da, Peter? Lykke til i morgen :)

  • Dato: 2013-02-28 20.23.38 CET
  • Navn: Peter Krefting
  • Sendt fra: *****.215.118.180.getinternet.no

Mer informasjon kommer i morgen…

  • Datum: 2013-02-28 20.28.06 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Lycka till! Jag såg på deras hemsida att de släppte en ny version av programvaran idag, så du kommer kanske in i precis rätt skede då en utgivning just har skett och en ny fas inleds.. eller så arbetas det hela tiden med flera utgåvor parallellt.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se