Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

En ny opera

Publisert: Onsdag 2013-02-13.

Så var det da offisielt, bakgrunnen til hvorfor Opera omorganiserte forrige høst, slik at avdelingen min, som skrev selve kjernen i leseren, ble overflødig:

To provide a leading browser on Android and iOS, this year Opera will make a gradual transition to the WebKit engine, as well as Chromium, for most of its upcoming versions of browsers for smartphones and computers.

Det skal bli spennende å se hvorvidt Opera overlever forandringen og kan fortsette å gi brukerne en spennende opplevelse, eller om det bare blir ytterligere en WebKit-produkt.

Lykke til!

Denne artikkelen er referert i: Opera meg hit og Opera meg dit, Opera 15: Dobbelt så stor, med en brøkdel av funksjonene samt Intressant vecka.

Kategorier: Internett, jobb, pekere, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se