Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

12-12-12

Publicerad: Onsdag 2012-12-12.

I dag är det den tolfte i tolfte år tvåtusentolv. Det måste väl vara dubbelt så bra (eller ondskefullt?) som den sjätte i sjätte år tvåtusensex som det pratades så mycket om. Det verkar som det är ganska många som passar på att gifta sig i dag, för att få ett datum som är lätt att komma ihåg. Kul datum är det i alla fall, lite synd att det dröjer så långt till nästa gång det blir ett sånt datum.

Kategorier: livet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2012-12-13 11.37.13 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Var glad över att du lever i en tid då datumet alls uppkommit. Av dem som t.ex. föddes i början på 1920-talet lär det vara försvinnande få som fått uppleva ens 101010. Visserligen är tideräkning en högst subjektiv sak, alla kulturer och religioner med självaktning brukar ändå ha sin egen även om jag medger att den kristna/västerländska räkningen brukar anses som "vanlig" idag.

Kom också ihåg att med Maya-kalenderns räkning var gårdagen inget speciellt mot vad som komma skall. ;-) Iofs lär väl startdatum för den också valts rätt godtyckligt, någon kom på att nu har det gått så här lång tid sedan tideräkningens början så nu fortsätter vi därifrån.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se