Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Bestäm dig då!

Publicerad: Fredag 2012-11-09.

Kan inte vädret bestämma sig för om det ska vara vinter eller inte? Förra måndagen snöade det, men så smälte det bort i slutet av veckan, för att så snöa igen den här veckan. I går bytte jag till dubbdäck på cykeln och visst blev det inte plusgrader igen så att snön och isen smälter bort? Nåja, det är tur att jag har två cyklar, för att cykla med dubbdäck på bar (och blöt) asfalt, det är inte så skoj.

Detta inlägg refereras i: Vinter!.

Kategorier: livet, väder. Dela: Facebook, Google+, e-post

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se