Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Så var de tillbaka igen

Publicerad: Onsdag 2012-10-31.

Efter att ha kallat sig både Konkurrens och Erbjudande Posten (sic!) så har samma skräppostare nu dykt upp som Vinnarepost, den här gången dock som .com-domän, med dold kontaktinformation. Än en gång försöker de få mig att tro att jag vunnit någon sorts utrustning och att jag bara behöver bekräfta min adress. Av allt att döma så kommer det från samma plats som tidigare, brevet refererar till samma domän adstar.se som tidigare, så det verkar inte som jag blev borttagen, trots allt. Inte för att jag trodde det, heller

Kategorier: skräppost. Dela: Facebook, Google+, e-post

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se