Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Precis i tid

Publicerad: Måndag 2012-10-29.

Det var då tur att vi gick tillbaka till vintertid i går, för på morgonen i dag vaknade jag upp till den här vyn från köksfönstret:

[Snö sett från köksfönstret måndag morgon]
Första snön 2012.

Det blir veckokort på tunnelbanan för min del, så får jag se om det är torra vägar nästa vecka, eller om jag ska lägga om till dubbdäcken.

Detta inlägg refereras i: Bestäm dig då!, Lång vinters färd mot vår samt Ett steg fram, två steg tillbaka.

Kategorier: bilder, väder. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2012-10-30 13.09.32 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ********************.business.telia.com

Ligger snön kvar? Här på mildare breddgrader blev det knappt frost, nu åter strax över nollan och inte fullt lika akut vinter som jag befarat (men mer snö uppåt Dalarna osv).

  • Datum: 2012-10-31 10.40.20 CET
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: ******.oslo.opera.com

Jodå, det är fortfarande vitt ute, och det har snöat både i går och i dag. Men i dag utlovas det uppemot åtta plusgrader, så det är nog risk att snön försvinner igen (och att jag kan slippa lägga om cykeln till dubbdäck en stund till).

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se