Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Seal of approval

Publisert: Onsdag 2012-10-17.

Jeg trodde jeg var alene om å lese av strømmåleren min, men ifølge siste faktura fra Hafslund nett så har det vært dyr i oppgangen vår. Dog så virker det som de er ganske gode til å bruke Internett.

[1. sep 2012 - Selavlest via internett]
Fra siste nettleiefaktura fra Hafslund.

Kategorier: sitat. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2012-10-17 16.55.14 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ********************.business.telia.com

Skickar de en sådan där inbetalning som Siw Malmkvist, Towa Carson och Ann-Louise Hansson sjöng om i Melodifestivalen för några år sedan?

Sälavi, sälavi, sälavi! (ja, låten hette förstås C'est la vie)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se