Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Som en kameleont

Publicerad: Torsdag 2012-10-04.

så byter skräppostaren namn så fort den börjar upptäckas av filter. ”Konkurrens Post” har efter att jag spärrat dem i mina filter återuppstått som ”Erbjudande Posten” istället. Domänsökaren på iis.se säger att domänen är registrerat på samma ställe som föregående, så det blev en ny procmail-regel:

# Erbjudandeposten
:0
* ^List-Unsubscribe.*erbjudandeposten\.se
! salg@gratisdns.dk,kristian@larsendata.dk,peter.larsen@larsendata.dk,anders@larsendata.dk

Frågan är vilken sorts felstavat namn den dyker upp som härnäst?

Detta inlägg refereras i: Så var de tillbaka igen.

Kategorier: skräppost. Dela: Facebook, Google+, e-post

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se