Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Vart tog alla länkar vägen?

Publisert: Torsdag 2012-09-06. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

I bloggarnas späda barndom pratade alla om bloggosfären, en mytomspunnen väv som band samman bloggar av olika slag. Alla bloggar som ville vara något skulle vara en del av den, och man skulle ha länkar till liknande bloggar och hoppas få sin länk med hos dem. Då blev man läst, och synlig.

Naturligtvis hade jag en sådan lista. Faktiskt hade jag en sådan lista fram till alldeles nyss, men nu har jag tagit bort den, eftersom jag kom på att jag inte hade uppdaterad den sedan 2008 och åtminstone hälften, säkert mer, av alla bloggarna i listan, är övergivna.

Numera är det visst på sociala medier och på Facebook man ska vara. Istället för att själv ha ägarskap över sina skriverier ska det in där. Jag måste medge att jag själv också fallit för grupptrycket och skaffat mig ett konto där, och att jag skriver ett och annat där också. Men aldrig lika förutsättningslöst som här, där jag har lite mer kontroll över vad som händer med det.

Men blogglistan, den är borta i alla fall. Antagligen är det dags att ta bort de andra sidorna jag har med länkar också, jag gjorde ett bra jobb med att àjourföra dem en gång på nittiotalet, men nittiotalet börjar kännas lite avlägset.

Kategorier: Internett. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se