Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Hei bloggen min,

Publisert: Tirsdag 2012-06-12.

jeg håper du ikke savner meg alt for mye. For du skjønner, at med to små barn på et og tre og et halvt år og et hus som skal holdes i sånn noenlunde orden og alt det andre så rekker jeg ikke å skrive til deg like ofte som jeg gjorde før. Jeg har ikke glemt deg, og jeg lover å fortsette skrive, men det blir ikke så ofte lenger. Jeg håper du forstår.

Vennen din,
Peter

Denne artikkelen er referert i: Ett år.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se