Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Strandlejonen

Published: Thursday 2012-05-24. Not available in English (automatic translation).

Nu har sommaren kommit till Oslo, i dag har det varit över tjugofem grader varmt, och då gäller det att kyla ner sig ordentligt. Thea hade fridag i dag och vi hade läst väderprognosen i förväg och förberett oss, så strax före klockan tio satte vi kursen ut ur huset alla fyra för att komma oss ut till Hovedøya för att bada. Det var vi inte de enda som gjorde, så när vi skulle byta till bussen som går ut till båten så var det redan smockfullt, så då fick vi gå istället.

Men till slut så kom vi oss ut, och med en treåring som älskar att bada så var det bara att hoppa i, trots relativt beskedliga temperaturer. Det blev väldigt korta dopp på mig, men jag ser att jag återigen har blivit slagen på mållinjen av min mor, som begick årets badpremiär redan i går.

Efter en fin dag på stranden ska det bli fint att slappna av lite framför teven ikväll. Det är dags för den andra semifinalen i Eurovisionsschlagerfestivalen (som det ju, som bekant, inte heter, men eftersom jag gillar att skriva långa ord så får det stå så). Kanske Sverige har en chans att gå vidare? Jag har ingen aning, jag har bara hört tre av bidragen förr genom att ha sett de danska, norska och svenska finalerna.

This entry is referenced in: Vaknar ur sommardvalan.

Categories: kids, life, weather. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Datum: 2012-05-27 01.33.53 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: **************.cust.tele2.se

I slutänden gick det väldigt bra för Sverige. Hyfsat för Danmark men mindre bra för Norge.

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se