Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Siste dagen på Waldemar Thranes gate

Publisert: Fredag 2012-04-27.

I dag er siste dagen jeg jobber i Operas kontorer på Waldemar Thranes gate, adressen hvor jeg har hatt kontoret mitt siden jeg begynte å jobbe i Norge i januar 2000 (med et avbrudd, som ble kortere enn beregnet, på Tandberg Data). På mandag begynner jeg i pappaperm, og når jeg kommer tilbake har kontorene flyttet til en ny adresse i Nydalen, et par kilometer lenger nord.

Forrige gang jeg hadde pappaperm bytte hele Coreavdelingen kontorer (med hverandre), denne gangen flytter hele Osloavdelingen. Det er nok best jeg ser til å ikke ha pappaperm flere ganger, jeg aner ikke hva som hadde kunnet skje da…

Denne artikkelen er referert i: Work.

Kategorier: barn, jobb. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2012-04-30 11.51.26 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Vilken är den mest dramatiska men ändå tänkbara flytt som skulle kunna ske, att Opera flyttar hela utvecklingen till Svalbard?

  • Datum: 2012-05-02 20.02.24 CEST
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: *****.215.118.180.getinternet.no

Det tror jag inte hade lyckats så bra, då hade de inte fått med sig personalen, och när så mycket bygger på kunskapen som finns inuti personalens huvuden är det inte så väldigt lyckt...

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se