Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Mobil pingpong

Publisert: Onsdag 2012-02-22.

Så har jeg byttet mobiloperatør igjen. Jeg har samme nummer som de siste ti årene, men ny operatør. Først hadde jag nummeret hos Ventelo, så flyttet jeg det til Chess for å få bedre priser, så til Telio for å få samme faktura som for fasttelefonen, men så ble det dyrere, så da flyttet jeg det til NetCom for å få Coop-medlemsrabatt, men så ble det også ganske dyrt, så jeg flyttet til OneCall, som jeg egentlig har vært veldig fornøyd med.

Men nå har jeg til slutt flyttet over til Tele2, av en eneste grunn, nemlig at jeg betaler samme pris når jeg er i Sverige som når jeg er i Norge. Etter å ha brukt Google Maps for å finne en adresse i Stockholm sist sommer og måttet betale rundt en hundrings for det, så føles det som en god ide.

Samtidig så flytter jeg mitt andre abonnement, som startet som et kontantkort hos Telenor, og som har vært gjennom både Telio og NetCom, fra Tele2 til OneCall siden Tele2 begynner å ta ut en minimumsdebitering for sitt Sheriff-abonnement, mens OneCall ikke gjør det, og det er godt å ha et ekstra abonnement hos en annen operatør av og til.

Før hadde jeg også et svensk kontantkort hos Comviq som jeg brukte når jeg var i Sverige, men etter å ha glemt å lade det innen tidsfristen så ble jeg av med nummeret, så nå må jeg bruke mitt norske nummer istedenfor.

Det eneste problemet med å bytte så mange ganger er alle de brukte SIM-kortene som jeg har liggende. I tillegg til de over har jeg også to SIM-kort fra avsluttede mobile bredbånd, et dansk mobilt bredbånd-kort og et uaktivert britisk T-Mobile-kort som jeg brukte for å gå rundt begrensningene i Android Market. Det begynner å bli noen stykker.

Kategorier: duppedingser. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

 • Datum: 2012-02-23 08.41.46 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Finns det ingen återvinningsholk för SIM-kort? :-)

 • Datum: 2012-02-23 09.18.38 CET
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *******.opera.com

Det får nog gå som elektronikavfall.

Å andra sidan kan det vara bra att ha ett par inaktiva reservkort om man vill testa gamla telefoner som kräver SIM-kort för att fungera.

 • Datum: 2012-02-23 17.26.24 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ********************.business.telia.com

Har jag räknat rätt om jag kommer fram till 14 st SIM-kort utöver de två du idag har i drift?

 • Datum: 2012-02-23 21.21.19 CET
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *****.215.98.189.getinternet.no

Det är säkert inte så långt från sanningen. Jag har dem inte alla på ett ställe, och några har nog kommit bort i någon av de fem flyttar jag gjort sedan jag kom till Norge.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se