Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Om faren med å være populær

Publisert: Tirsdag 2012-01-17.

Noen ganger glemmer jeg at sidene mine av noen uutgrunnelig grunn ofte blir ranket ganske så høyt i Google (kanskje det er fordi de har hatt stabile URLer i over et tiår og også har flere innkommende pekere). Da blir man ofte lett måltavle for spam-angrep, spesielt når man finner å bruke aktuelle termer i artiklene, noe som gjør at de blir lette å finne. Maken til spam-angrep som mot artikkelen jeg skrev hvor jeg brukte navnet på en av kandidatene i de USianske republikanernes presidentkandidatnominasjonsprosess har jeg ikke opplevet på lenge.

Idioter–Internett: 1–1 :-(

Kategorier: søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se