Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Strålande montage

Publicerad: Torsdag 2011-12-29.

I dag har jag helt på egen hand lyckats montera ett element på väggen, efter att först ha tagit bort det som satt där, och som suttit där sedan lägenheten byggdes för snart trettio år sedan. Det hade gjort sitt, om man säger så, och även om det nya kostar en del så räknar jag med att tjäna in pengarna på elräkningen ganska fort. Speciellt som det gamla helt saknade termostat.

Jag är inte en väldigt händig person, därför blir jag ganska nöjd med mig själv när jag får till sånt här. Om nu bara jag hade lyckats montera elementet så att stickkontakten nått helt fram till vägguttaget så hade det varit extra toppenbra. Men, men, skarvdosan syns ju inte, bakom hörnskåp och soffa…

Kategorier: livet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2011-12-30 00.27.17 CET
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: ******************.tbcn.telia.com

Duktig du är lillebror, krama tjejerna.

  • Datum: 2012-01-02 08.42.55 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ********************.business.telia.com

Så var detta ditt första element du monterade? I så fall har du bara fyra kvar tills du uppnår samma nivå som Milla Jovovich. ;-)

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se