Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Sista veckan i huset

Publisert: Torsdag 2011-12-08. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Så har den sista veckan i radhuset kommit. Nästa vecka går flyttlasset, och nu lever vi i kartonger igen, för andra gången i år. Nåja, förhoppningsvis blir vi mer nöjda den här gången, och kanske blir boende lite längre.

Snön kom med besked i förrgår. Jag hade hoppats den kunde vänta till lucia, så vi hann flytta färdigt först, men Kung Bore hade visst andra planer. Nåja, jag är ganska nöjd med att ha fått kört undan en del i söndags när jag hyrde en skåpbil. Speciellt nöjd med att ha fått över alla de öppna lådorna med böcker och annat som inte hade mått så bra av att flyttas i snöfall (eller regnväder).

Jenny och jag gick till dagis i morse. Jag hade inte gått med henne härifrån tidigare, vi har bara cyklat, men eftersom snön fick cykelns växlar att frysa ihop så fick det bli att ta till apostlahästarna. Jag är faktiskt ganska imponerad över Jenny som glatt gick de 1,5 kilometer det är till dagis utan att klaga det minsta, det var en promenad som tog strax över en halvtimme, det. Klockan åtta på morgonen. Nu är Jenny parkerad hemma hos bestemor och bestefar över helgen, så får vi packat färdigt till flyttlasset skall gå.

Vi har inte haft möjlighet till att ordna så mycket julstämning här hemma, med flytten överhängande. Kanske det blir lite jul i den nya lägenheten när vi kommit på plats?

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2011-12-09 13.02.53 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Jag har heller inte julpyntat något, för andra eller tredje året på raken. Jag kan inte skylla på att jag befinner mig mitt i en flytt, snarare en kombination av ointresse och att jag lägger min fritid hemma till annat än att plocka fram ljusstakar och tomtar.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se