Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Sista veckan i huset

Published: Thursday 2011-12-08. Not available in English (automatic translation).

Så har den sista veckan i radhuset kommit. Nästa vecka går flyttlasset, och nu lever vi i kartonger igen, för andra gången i år. Nåja, förhoppningsvis blir vi mer nöjda den här gången, och kanske blir boende lite längre.

Snön kom med besked i förrgår. Jag hade hoppats den kunde vänta till lucia, så vi hann flytta färdigt först, men Kung Bore hade visst andra planer. Nåja, jag är ganska nöjd med att ha fått kört undan en del i söndags när jag hyrde en skåpbil. Speciellt nöjd med att ha fått över alla de öppna lådorna med böcker och annat som inte hade mått så bra av att flyttas i snöfall (eller regnväder).

Jenny och jag gick till dagis i morse. Jag hade inte gått med henne härifrån tidigare, vi har bara cyklat, men eftersom snön fick cykelns växlar att frysa ihop så fick det bli att ta till apostlahästarna. Jag är faktiskt ganska imponerad över Jenny som glatt gick de 1,5 kilometer det är till dagis utan att klaga det minsta, det var en promenad som tog strax över en halvtimme, det. Klockan åtta på morgonen. Nu är Jenny parkerad hemma hos bestemor och bestefar över helgen, så får vi packat färdigt till flyttlasset skall gå.

Vi har inte haft möjlighet till att ordna så mycket julstämning här hemma, med flytten överhängande. Kanske det blir lite jul i den nya lägenheten när vi kommit på plats?

Categories: life. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Datum: 2011-12-09 13.02.53 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Jag har heller inte julpyntat något, för andra eller tredje året på raken. Jag kan inte skylla på att jag befinner mig mitt i en flytt, snarare en kombination av ointresse och att jag lägger min fritid hemma till annat än att plocka fram ljusstakar och tomtar.

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se