Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Var tog november vägen?

Published: Friday 2011-12-02. Not available in English (automatic translation).

Men, var tog november vägen, egentligen? Helt plötsligt så har det blivit december, och trots att det var en dag med minusgrader så känns det som det fortfarande höst och inte vinter. Inte konstigt, då november var rekordvarm i år.

Vi fick nycklarna till den nya lägenheten i går. Vi ska få fixat lite innan vi flyttar in, den förre ägaren har bott där sedan 1994 och inte gjort så extremt mycket sedan dess. Men det är fint, det betyder att vi kan fixa det som vi vill i stället för att flytta in i en lägenhet som ser ut som någon annan ville att det skulle se ut.

Jag kom aldrig så lång att jag lade upp några bilder på radhuset på hemma hos-sidan, men jag har sparat bilderna från prospektet, så jag ska nog få upp någonting där vad tiden lider.

Nu är det snart jul. Julradion har börjat spela i min Internetradio och det mesta av julklapparna är inköpta. Kanske lite julstämning kan infinna sig snart, mitt i flyttkaoset? Man kan ju alltid hoppas.

Categories: life, weather. Share: Facebook, Google+, email

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se