Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Korrigering

Publicerad: Måndag 2011-09-12.

Ibland blir det fel, men jag är inte någon sämre människa än att jag kan erkänna mitt misstag. Jag tror det här passar oss bättre.

[Annons från Finn.no: Etterstadsletta 80]
Annons från finn.no

Fast jag kommer att sakna trädgården.

Detta inlägg refereras i: Var tog november vägen?.

Kategorier: livet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2011-09-12 18.40.01 CEST
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: ******************.tbcn.telia.com

Det ser fint ut, när kan det bli ert?

/ Jörgen

  • Datum: 2011-09-13 13.12.22 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Tråkigt och kul på samma gång. Med lite tur har ni inte hunnit packa upp allt från senaste flytten, då är det bara att frakta vidare det.

  • Datum: 2011-09-13 13.16.44 CEST
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: *******.opera.com

Skriver kontrakt i morgon och tar över i december... En hel del är fortfarande i kartonger, men ganska mycket är också uppackat, så det blir en del att göra. Värst är som alltid att städa till vsning, förstås...

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se