Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ni-elleve

Publisert: Søndag 2011-09-11.

I dag er det ti år siden ellevte september-angrepene i USA. Ti år. Tross det husker jeg presis hvor jeg befant meg når jeg hørte nyheten om når det første planet krasjet, hvordan jeg ikke ville tro på det og hvordan alle nyhetsnettsteder helt plutselig ble overbelastet. Hvordan jeg syklet hjem etter jobben, bare for å høre om det andre angrepet, hvordan jeg satt og så på TV-nyheter hele kvelden og hvordan jeg sluttet å se på CNN fordi de ble så veldig nasjonalistiske i rapporteringen sin (noe jeg forsåvidt kan skjønne).

Ti år har passert, men det kunne vært i går. Eller, for den delen, i morgen. Det er nok det som er mest skummelt.

Denne artikkelen er referert i: Tolv.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se