Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Harry Potter og dødstalismanene, del 2

Publisert: Mandag 2011-08-29.

Med to små barn er det ikke like enkelt å komme seg unna og se på film for både Thea og meg, så ulikt første del så så jeg del 2 av den siste Harry Potter-filmen på egen hånd i går. Med nesten ni måneder siden jeg så den første halvdel så husker jeg ikke helt alle detaljene, men så har det vært med alle filmene, jeg har savnet en Dette har skjedd.

Det siste slaget er nære, kommer den gode eller den onde siden til å vinne? Og hvem er egentlig god og ond, i det store hele er det ikke alltid så enkelt å vite.

Til forskjell fra del ett så er det full fart gjennom hele filmen. Det føles som de kunde ha lagt inn den første halvdelen som innledende halvtime og ikke måttet dele i to, men da hadde forstås filmen blitt tre timer lang. Det er mange fine dataanimerte eksplosjoner og magiske strider, og slutten er vel mer eller mindre som forventet.

Bra er den, men jeg har fortsatt vanskelig for ikke å lese ut dødstalismanene som dødstalibanene

Kategorier: film. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se