Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Sluta spamma, Linda och Petra!

Publisert: Torsdag 2011-06-16. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

En ny svensk spammare som går under namnet Epostarna har nyligen dykt upp. Det första som ramlade in kom med uppmaningen Ring Linda och Petra. Och, jo, om jag skulle göra det, så har jag en del att säga till dem. Som att sluta bryta mot svensk lagstiftning och sluta spamma, till exempel.

Mitt filter mot HTML-post gör att jag i alla fall slipper se själva innehållet i brevet, men samtidigt har det gjort att mitt skräppostfilter inte lärt sig filtrera bort dem än, trots att jag fått fyra skräppost på lika många veckor. Ganska irriterande.

Skräpposten går via domänen carmamail.com vars Whois-information är dold av något som heter DomainsByProxy.com, något som inte gör det mindre suspekt, direkt.

Abuse-anmält via SpamCop. För mer detaljer, se Svenska spammare 2.0.

Denne artikkelen er referert i: Sluta spamma, Andreas Qvarnström och Lars Hansson!.

Kategorier: søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2011-06-17 08.56.28 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Jag har fått flera av de där också. De brukar använda olika personnamn varje gång, så jag tror inte att det finns någon alls med de namn som står i meddelandet. Istället om man nu skulle vilja nyttja deras tjänster för att själv göra massutskick av e-post får man väl tala med slumpmässig säljare. Det är väl ett försök till ett personligare tilltal att slänga ur sig några vanliga kvinnonamn utan efternamn.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se