Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Dagens i-landsproblem

Publisert: Torsdag 2011-06-09.

Noe av det jeg har gruet meg mest med å flytte opp fra Vålerenga til Helsfyr er at jeg måtte sykle Grenseveien for å komme til og fra jobb. Grenseveien er en veldig hardt trafikkert, bratt og ganske smal gate, og er den, hittil, eneste plass jeg som syklist har blitt trakassert av en bilfører (jeg har registreringsnummeret ditt) for å ha syklet etter alle lovens regler.

Men ennå én gang kom Google Maps til min redning. Det ser ut som de har lagt inn gang- og sykkelveier i karttjenesten sin, for når jeg søkte i går fikk jeg opp en alternativ rute over Tøyen stasjon som innebærer at jeg slipper Grenseveien-bakken. Hurra!

Kategorier: livet, reiser. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2011-06-09 12.39.55 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Lycka är en cykelväg! Hoppas att den finns på riktigt också, det vet man inte säkert förrän man åker på vägen.

  • Date: 2011-06-09 18.36.09 CEST
  • Name: Jorunn
  • Website: http://andedam.org
  • Posted from: 46.15.228.*** via ******.opera-mini.net

så heldig du er som får sykle forbi fine Tøyen stasjon daglig, da gitt! :)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se