Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Kontraktsmöte

Published: Friday 2011-05-06. Not available in English (automatic translation).

I dag har vi varit hos mäklaren och skrivit under kontrakt på att sälja vår lägenhet. Det känns skönt, det är en månad sedan vi la ut annonsen, och det var inte så många som mötte upp på visningarna. Men vi fick sålt lägenheten till ett pris både vi och köparna var nöjda med, så det är ju bra.

Det är inte så långt kvar till vi flyttar in i vårt nya hus, så det var skönt att vara färdiga med försäljningen innan dess.

Vår mäklare håller till på Stovner i nordöstra Oslo och eftersom det var fint väder i dag bestämde jag mig för att cykla dit, motiverad av att årets Cykla till jobbet-kampanj är i full gång. Det var en del uppförsbackar i början, men med vägbeskrivning från Google Maps (och gps i telefonen) så hittade jag dit utan att köra fel en enda gång. Det var lite värre på hemväg, jag kom fram, men körde nog ett par kilometer extra. Nåja, lite motion skadar ju aldrig.

This entry is referenced in: Battery charger.

Categories: life. Share: Facebook, Google+, email

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se