Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Usama er død

Publisert: Mandag 2011-05-02.

Jeg tenkte at jeg skulle kommentere en nyhet for en gangs skyld, nemlig at Osama bin Laden har blitt drept. Jeg husker fortsatt den 11. september 2001, jeg satt på kontoret og fikk høre nyheten om at det fly hadde kjørt inn i World Trade Center, men syntes det hørtes ut som en merkelig ulykke. Når jeg vel kom hjem en time eller så senere slo jeg på TV'n og fikk se TV-bildene fra angrepet. Mange av de store nyhetsnettstedene var mer eller mindre nere grunnet overbelastning, så jeg følgte det på TV. Jeg husker at det var veldig uvirkelig.

Osama er død nå, noe som kanskje ikke er helt bra. Det hadde nok vært bedre om hadde blitt tatt ved liv og kunne blitt sperret inn i et fengsel på livstid. Uansett hva så forsvinner neppe terroren.

(. Forresten så tror jeg det ikke før jeg får se Osamas fødselsattest – eller hvordan var det nå? .)

Kategorier: media, pekere, politikk. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2011-05-02 17.34.40 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Jag diskuterade detta med min kollega över lunchen. Jag drog till med en jämförelse att al-Qaida nog är lite som ICA Handlarna, dvs ett antal fristående celler som hålls samman under samma "varumärke", men som aldrig varit helt beroende av toppstyrning.

Det ska tilläggas att det inte är min tanke att vilja skada ovan nämnda matvarukedja, det ska bara ses som en liknelse.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se