Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Lägenhet till salu

Publicerad: Fredag 2011-04-08.

Jag har varit lite frånvarande den sista tiden, av flera orsaker. Jenny har varit sjuk, jag har varit sjuk, och så har vi haft fullt upp med att göra vår lägenhet redo att säljas. Och nu händer det, i kväll landade annonser på både Tinde och Finn (i skrivande stund saknas flera bilder i annonsen på Finn, men det rättas förhoppningsvis snart). När allt det här har lugnat ner sig hoppas jag kunna bli lite mer aktiv igen.

[Annons från Tinde: Etterstadgata 39 D]
Annons från Tinde

Detta inlägg refereras i: Kontraktsmöte samt Var tog april vägen?.

Kategorier: livet, länkar. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2011-04-12 09.39.08 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Så fint och städat det såg ut, precis som en möbelkatalog eller en heminredningstidning. Visserligen ser väl nästan alla annonser ut så efter att s.k. homestyling har blivit populärt. På något sätt påminner det mig om de magra fotomodellerna som visar upp kläder i en annan storlek än de flesta ändå kan få på sig, en fantasibild hur det /skulle/ kunna se ut om man hade en välinredd bostad som ingen bodde i. Lite hotellkänsla om man tänker sig lägenheten som en hel svit.

  • Datum: 2011-04-12 14.28.59 CEST
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: *******.opera.com

Jo, helt korrekt. Hårdstajlat (även om vi gjort det själva) och så har vi två bodar fulla med saker vi har burit ut...

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se