Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Bøker, bøker, bøker

Publisert: Torsdag 2011-03-17.

Vi har begynt å forberede flytten vår ved å rydde ut slik vi ikke ønsker å ta oss med videre. Vi har en bokhylle som er full med bøker som vi forsåvidt liker, men som vi aldri kommer til å lese igjen, så flere av disse har nå funnet veien til papirgjenvinningen. Men uansett er det alltid trist å kaste ut bøker, det føles feil på noen måte.

En e-bokleser har klatret høyt opp på ønskelisten, jeg har begynt litt å lese bøker på mobiltelefonen min, men skjermen er litt liten, og det fungerer bare bra hvis det ikke er for lyst. Jeg kjenner flere som har og anbefaler e-boklesere, og leserne virker å ha kommet ned på en godtakbar prisnivå, så det blir nok en før det har gått alt for lang tid.

Til slutt må jeg anbefale Baen Free Library hvor det er mulig å finne flere publiserte science fiction-bøker i elektronisk versjon, gratis og lovlig. Jeg hentet 1632, som jeg tenkt på å kjøpe i papirform en stund, men aldri helt klart å bestemme meg for. Nå har jeg hentet og lest den i elektronisk form, og hvis jeg nå kommer så langt at jeg kjøper en e-bokleser så kommer jeg antageligvis til å kjøpe en eller flere av oppfølgerne i serien. Elektronisk.

Denne artikkelen er referert i: E-book purchases.

Kategorier: bøker, duppedingser. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2011-03-17 18.56.48 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Framtidens bokbål kommer att lukta bränd plast och elektronik. :-P

  • Datum: 2011-03-20 12.30.52 CET
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: ******************.tbcn.telia.com

När sker flytten?

// Jörgen

  • Datum: 2011-03-21 10.00.50 CET
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: *******.opera.com

Slutet av maj eller början av juni.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se