Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Buss på

Publicerad: Onsdag 2010-12-01.

Med risk för att låta som min bror, så måste jag bara påpeka att jag hatar att åka kollektivt. Men när det är bortemot femton minusgrader så känns det för kallt för att cykla till jobbet, och då blir det buss. Som tur är går jag på på första hållplatsen, så jag fick plats trots att det var fullt kaos på grund av ett avspårat t-bane-tåg. Resan som normalt ska ta en kvart tog en halvtimme, och bussen var packad med folk redan från ändhållplatsen.

Nåja, jag kom ju fram till slut i alla fall.

Kategorier: kverulans. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2010-12-01 10.00.07 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

En av mina kollegor som åker buss fick i morse se inte bara en utan två bussar passera hållplatsen innan han fick komma ombord på den tredje. Själv är jag en miljöförstörare som åker i egen bil, numera dessutom en 1,8 liters kombi. Buss, spårvagnar, tunnelbana osv är jättebra om man enbart behöver åka från punkt A till punkt B. Jag brukar ha olika ärenden åt alla möjliga håll som skulle vara hopplösa att genomföra med kollektivtrafik.

  • Datum: 2010-12-04 09.26.18 CET
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: 62.109.58.*

Gnällspik! Fast samtidigt tar jag det som en hedersbetygelse!

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se