Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Togulykke i Skotterud

Publisert: Lørdag 2010-10-02.

Stockholmstoget sporet av utenfor Skotterud i går kveld. Det som er litt skummelt når man ser bildene er at det ser så kjent ut. Dette er et tog jeg ikke vet hvor mange ganger jeg har tatt siden jeg flyttet til Oslo for nesten elleve år siden, spesielt det på fredag ettermiddag. Det er ikke mye som skal til for at det hadde vært en av de gangene når jeg har vært med.

Kategorier: livet, reiser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se