Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Sommeren er offisielt over

Publisert: Fredag 2010-10-01.

Sånn, da er sommeren offisielt over. I går kveld plukket jeg ned baden-baden-stolene, og parasollen, fra takterrassen og stilte dem ned i kjellerboden for vinterlagring. Utemøblene får stå åpent litt lenger før jeg legger over vinterpresenningen, det er jo fortsatt slik at det er mulig å sitte der oppe på ettermiddag/kveld av og til.

Vi var hos Fotografene Lillian & Lene onsdag og tok noen barnebilder av Jenny. Nå har fotografen lagt ut noen av favorittbildene sine. Fine, ikke sant?

Kategorier: livet, pekere, vær. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se