Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Krasj, boom, bang

Publisert: Lørdag 2010-09-25.

Den gamle harddisken i hjemmedatamaskinen min ser ut til å tatt kvelden. Den så ut til å fungere fint, helt til jeg skulle starte den på nytt i går kveld, da fungerte det ikke så bra. Nå har jeg kjøpt meg en ny disk, men når jeg prøvde å kopiere over filene fra den gamle datamaskinen så henger maskinen, og prøver jeg å starte fra den gamle disken (noe som til dels fungerte igår) så får jeg «Read Error» allerede i Grub.

Nåvel. Jeg har sikkerhetskopi av det aller meste, og fimprosjektene mine har jeg på en løs USB-disk, så jeg har ikke mistet noen enorme mengder data. Fotoalbumet har jeg på den adnre datamskinen (sikkerhetskopien lå på denne) og musikksamlingen tror jeg at jeg har en kopi et annet sted. Noen filer jeg har lastet ned og som jeg aldrig tatt sikkerhetskopi av er borte, men de kan jeg helt sikkert klare meg godt uten. Det er bare så mye styr med å måtte installere alt på ny…

Denne artikkelen er referert i: Haverikommissionens rapport samt ATI’s drives are still garbage.

Kategorier: duppedingser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se