Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Beste Norsk folkehjelp

Publisert: Onsdag 2010-09-15.

Det er ikke det at jeg er gjerrig, det at jeg legger på røret når dere ringer og ber om penger. Jeg bare ikke liker telefonselgere, uansett om de vil ha meg til å kjøpe ting eller til å gi penger til nødhjelp i Pakistan, det er derfor jeg la på røret, og det er derfor jeg har registrert meg i reservasjonsregisteret. Jeg ser nå at de har oppdatert med en boks for frivillige organisasjoner, og har krysset i den også. Imens gir jeg til Røde kors.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se