Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

For ni år siden

Publisert: Lørdag 2010-09-11.

Husker du hva som skjedde for ni år siden? Internet Archive har samlet klipp fra flere TV-stasjoner, hovedsaklig amerikanske, fra den 11 september 2001.

Selv husker jeg hvordan jeg hørte om den første krasjen rett før jeg var på vei å dra hjem fra jobb og hvordan jeg tenkte at det var en forferdelig ulykke. Når jeg kom hjem og hørte om den andre krasjen skjønte jeg at det ikke var en ulykke, jeg satt klistret foran TV'n hele kvelden mens mer og mer informasjon (og ville spekulasjoner) kom fram.

Denne artikkelen er referert i: Tolv.

Kategorier: pekere. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se