Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Vi er grå

Publisert: Torsdag 2010-08-26.

Nei, jeg er enig. Det er ikke så veldig oppløftende når det regner og regner og regner. Jeg hadde egentlig tenkt meg til ambassaden for å stemme i dag, men jeg gidder ikke å sykle gjennom halve byen i dette været.

Men noen som liker været er barnehagebarna. Når jeg tidigere i uken en grå regnmorgen leverte Jenny fikk jeg vite at i dag skal vi ut og plaske i regnet med barna! Det føles veldig mye bedre enn den forrige barnehagen hun gikk i hvor det virket som man mest så problemer med å komme seg ut i dårlig vær.

Kategorier: barn, vær. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se