Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Tiden går raskt

Publisert: Mandag 2010-08-23.

Når jeg badet Jenny i går kveld, og hun så opp på meg fra det lille badekaret, så innså jeg helt plutselig at det var ansiktet til et lite barn som tittet, og ikke det til en liten baby. Ja, jeg har jo sett at hun blir større og større, men når skjedde det, liksom. Wow.

Kategorier: barn. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Date: 2010-08-23 20.17.14 CEST
  • Name: Eirik
  • Website: http://eiriks.net/
  • Posted from: ***.232.202.84.customer.cdi.no

I keep having similar realizations, quite scary to see how time flies. One day we'll wake up and realize that our baby girl is starting school, and then moving out etc :)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se